Follow Us:

SMART DENT

Lider në rikthimin e buzëqeshjeve.

Smart Dent është një klinikë dentare e vendosur në Tiranë.
Ajo ofron një gamë të gjerë shërbimesh dentare, duke përfshirë stomatologjinë e përgjithshme, ortodoncinë, periodontikën,
endodontikën, protezën dhe kirurgjinë orale.

Dr. Besa

Dentistia kryesore

Të gjithë zgjedhin Smart Dent!

Klinika e buzëqeshjes tuaj...

0 +
VITE EKSPERIENCË

Mbi 30 vite eksperiencë ju shërbejmë me korrektësi dhe profesionalizëm.

Watch Our Video

Klinika përbëhet nga një ekip profesionistësh dentarë me përvojë, të cilët janë të përkushtuar për të ofruar kujdes dentar me cilësi të lartë për pacientët.


Smart Dent është përkushtuar për të krijuar një mjedis të rehatshëm dhe mikpritës për pacientët dhe siguron që çdo pacient të marrë vëmendje dhe kujdes të personalizuar. 

Besojani edhe ju shëndetin tuaj oral profesionistëve.

Planifikimi i marrjes së shërbimit.

Thjesht dhe lehtë për çdo pacient.

01

Caktojmë takimin

Konsulta dhe takimi i parë me pacientin ofrohet gjithmonë FALAS.

02

Kryhet kontrolli

Mjekët tanë specialistë kryejnë të gjitha kontrollet e mundëshme.

03

Kryhet ndërhyrja

Pasi është nxjerrë diagnoza kryhet ndërhyrja nga stafi ynë mjekësor.

04

Asistencë

Pasi është bërë ndërhyrja ju jepen këshilla për shëndetin tuaj oral.

Drejtoni dhëmbët pa ju vënë re askush!

Maskerinat transparente CLEAR ALIGNER

Të dizajnuara rreth komoditetit dhe fleksibilitetit CLEAR ALIGNER
janë një alternativë praktike, të padukshme dhe të lëvizshme për drejtimin e dhëmbëve.

Të padukshme

Askush nuk do e kuptoj që ju po drejtoni dhëmbët.

6-9 muaj

Procesi i drejtimit të dhëmbëve zgjat më pak.

Të rehatshme

Nuk japin dhimbje dhe janë tepër komode.

Të lëvizshme

Ju mund t’i hiqni dhe t’i lani dhëmbët pa problem.

Për një buzëqeshje hollivudiane!

Shërbimet dentare estetike.

Këto shërbime janë të kërkuara shpesh nga pacientët që dëshirojnë të përmirësojnë pamjen e dhëmbëve të tyre për qëllime estetike, si dhe për ta rritur vetëbesimin dhe vetëvlerësimin e tyre.

Merrni shërbimin më të mirë!

Ja çfarë thonë pacientët tanë.

Kryeva zbardhim dhe higjenizim të dhëmbëve me mënyrat më profesionale që kam parë, tepër e kënaqur nga rezultatet e shkëlqyera.

Dona

Staf shumë i aftë dhe profesional ,doktorresha shumë e mirë dhe miqësore të largon frikën nga dentistët 😅
Jua rekomandoj do ngelni të kënaqur si unë🙂

Krista

Shumë e kënaqur nga shërbimet që kryeva pranë klinikës Smart Dent, stafi tepër profesional dhe i sjellshëm.

Xhesi

Blog / Njoftime

Blog dhe këshilla dentare